چرا هر کارآفرینی باید در شبکه‌های اجتماعی حضور داشته باشد؟

گذشت روزهایی که رسانه‌های اجتماعی صرفا ابزاری برای اشتراک‌گزاری عکس‌های زیبا و حفظ ارتباط میان دوستان بود. امروز بیش از 3.5 میلیارد نفر در سراسر جهان حداقل یک حساب شبکه اجتماعی دارند و در این گروه، بیش از 54٪ از رسانه‌های اجتماعی برای مرور و تحقیق در مورد محصولات و خدمات جدید استفاده می‌کنند. در واقع بازاریابی در صفحات اجتماعی یک راه مقرون‌به‌صرفه و ساده برای ساخت سریع یک نام تجاری است.

می‌توان گفت فرصتی منحصربفرد در اختیار کارآفرینان عصر جدید قرار گرفته است که پیش از این وجود نداشت: مخاطبانی تشنه اطلاعات که هر روز در فضایی گرد می‌آیند. بیش از ۹۷٪ مشاغل جهان در استراتژی بازاریابی خود از آن استفاده می‌کنند اما چرا؟

1. شناخت برند

بازار امروز شلوغ است تقریباً هر روز رقبای جدیدی ظاهر می شوند و گاهی حتی نوع محصول یا خدمات مهم نیست. بنابراین چگونه باید صدای خود را در این میان به دیگران برسانند تا برند خود را به مشتریان بالقوه نشان دهند؟ با قرار دادن نام تجاری خود مستقیماً در مقابل مخاطبان مناسب، بارها و بارها.

رسانه‌های اجتماعی مکانی ایده‌آل برای جلب نظر مشتریان احتمالی است. با ارسال محتوا و سپس اشتراک‌گذاری بینندگان علاقه‌مند، دسترسی به برند به طور تصاعدی افزایش می‌یابد. با گسترش این فضا، نام تجاری بارها به همان مخاطبان ارائه می‌شود، پیام‌ها در ناخودآگاه آن‌ها ریشه می‌گیرند و آنها به طور طبیعی زمانی که به آن محصول یا خدمات نیاز دارند، آن محصول یا خدمات را به یاد می‌آورند.

تنها با نزدیک به 2.5 میلیارد کاربر فعال فیس بوک، رسانه‌های اجتماعی به یک شتاب‌دهنده موثر برای برندهای جدید تبدیل شده‌اند تا مخاطبان هدف خود را پیدا کنند و پیام‌های خود را انتقال دهند.

2. صرفه‌جویی در هزینه‌های بازاریابی

قصد راه‌اندازی هر کسب‌وکاری که داشته باشید، باید سرنخ یا لیدی از مخاطبان به دست آورید. یکی از تکنیک‌هایی که مورد توجه تیم ارزیابی قرار می‌گیرد بازاریابی سوشال مدیا است که به دلیل گستردگی و هزینه نسبتا پایین، بیشترین بازدهی را دارند. با جذب ارگانیک مشتریان می‌توانید محتوا و اطلاعات محصول را مستقیما و بدون تحمیل هزینه‌های تبلیغاتی معرفی کنید.

هدف‌گذاری تبلیغاتی راه دیگری برای تبلیغ محتوا در رسانه‌های اجتماعی است. در حالی که هزینه دارد (که در قالب یک بودجه تبلیغاتی ساده تنظیم می شود)، می‌تواند تمرکز مخاطب را به جمعیت یا جغرافیای خاصی محدود کند تا احتمال اینکه بیننده روی تبلیغ کلیک کند و به دعوت به عمل آن پاسخ دهد افزایش یابد.

3. افزایش ترافیک وب

وب‌سایت‌ها در دنیای دیجیتالی و همیشه متصل امروزی یک ضرورت هستند. خریداران علاقه‌مند قبل از اینکه با یک فروشنده یا با شرکت تماس بگیرند، تحقیقات خود را به صورت آنلاین انجام می‌دهند و صاحبان مشاغل تجارت الکترونیک می‌دانند که وب‌سایت رگ حیاتی برای افزایش فروش است.

بهترین وب سایت دنیا را هم داشته باشید اما هیچ ترافیکی به آن وارد نکنید بی فایده است. بازاریابی رسانه‌های اجتماعی مجرای موثری برای هدایت ترافیک بیشتر به وب سایت‌های تجاری است. بر اساس نظرسنجی اخیر Hubspot، 80 درصد از بازاریابان گزارش می‌دهند که پست‌های سوشال مدیا تأثیر مستقیمی بر افزایش ترافیک وب دارند. کسب‌وکارها با پیوند دادن به صفحات فرود و صفحات اصلی در پست‌های اجتماعی و هدایت دنبال‌کنندگان به صفحات وبلاگ و تبلیغات، نرخ تعامل خود را بالا می‌برند و کاربران زمان بیشتری را در سایت سپری می‌کنند.

4. ردیابی چشم‌انداز و تولید سرنخ

چه راهی بهتر از یک پلتفرم برای هدف قرار دادن مشتریان بالقوه که امکان تعامل یک‌به‌یک با کاربران را برای مشاغل فراهم کند؟ یک شرکت با ردگیری صفحات اجتماعی رقبای خود، می‌تواند دلایل نارضایتی مشتریان یا گزارش‌های خاصی درباره محصول یا خدمت را متوجه شوند. علاوه براینکه با جستجوی هشتگ‌ها و پست‌های مرتبط به تبلیغ هدفمندی برای دستیابی به مخاطب خاص خود برسد.

اینفلوئنسر مارکتینگ از شیوه‌های عالی برای ایجاد سرنخ و شناخت برند به شمار می‌رود. اینفلوئنسرها در ازای دریافت تخفیف یا محصول یا خدمات رایگان، برندی را به شبکه فالوورهای خود تبلیغ می‌کنند تا براساس توصیه او، خرید بیشتری از محصول یا خدمات اتفاق بیافتد.

5. ارتباط با مشتریان

بر کسی پوشیده نیست که عموم مردم آزادند تا بازخورد خود را در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک بگزارند؛ از بررسی محصول گرفته تا توییت‌های خشمگین، اینترنت مملو از ارتباطات مشتریان است. کارآفرینان می‌توانند از رسانه‌های اجتماعی به عنوان راهی برای تعامل با مشتریان خود (و آزمایش پیام رسانی و محصولات جدید با مشتریان بالقوه) استفاده کنند. صاحبان مشاغل نباید از پرسیدن نظر مخاطبان خود هراس داشته باشند و باید به اندازه کافی پوست کلفت باشند تا آن را بفهمند.

علاوه بر پست‌های عمومی، رسانه‌های اجتماعی به مشتریان این امکان را می‌دهند که پیام‌های مستقیم برای برندها ارسال کنند و بالعکس. اگر مسئله ای پیش بیاید و اکثریت جامعه در مورد نقص محصول یا مشکل خدمات پست کنند، کسب‌وکار می‌تواند مستقیماً با یک راه‌حل به موقع با مشتری ارتباط برقرار کند تا در فروش صرفه‌جویی کند و وفاداری مشتری را حفظ کند. در واقع، 54 درصد از مصرف‌کنندگان اعلام کرده‌اند که ترجیح می‌دهند از طریق رسانه‌های اجتماعی پشتیبانی دریافت کنند تا روش‌های سنتی مانند ایمیل یا تلفن.

6. فروش بالاتر

هدف هر کسب‌وکاری تبدیل نمایش پست‌ها به سرنخ و سپس خرید است. رسانه‌های اجتماعی فقط به عنوان یک کاتالوگ تعاملی برای محصولات و خدمات عمل نمی‌کنند، بلکه در کنار سایر مزایای این لیست برای تبدیل سرنخ‌ها نیز فعالیت می‌کنند. شناخت برند، ترافیک وب بالاتر و پشتیبانی فعال از مشتری محرک‌های کلیدی در افزایش فروش هستند.

همانطور که آگاهی از برند رشد می‌کند و دسترسی یک شرکت گسترش می‌یابد، هر پست ارزشمندتر می‌شود زیرا درصد بیشتری از مخاطبان را به سوی خود می‌کشاند و ترافیک بیشتری را به سوی سایت می‌آورد.

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را عملی کنید

کارآفرینانی که در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی تازه‌کار هستند احتمالا نمی‌دانند که از کجا شروع کنند. فعالیت شدید رقبا و حضور همزمان در چندین پلتفرم گاهی گیج‌کننده است اما با بررسی جامعه هدف خود می‌توانید به سراغ پلتفرم‌های مرتبط بروید و کار خودتان را شروع کنید.

گام بعدی ایجاد یک کتابخانه از محتوای عالی و ارسال مکرر آن است. بسیاری از کسب‌وکارهای جدید در ابتدا این اشتباه را مرتکب می‌شوند که پست‌های فراوانی را ارسال می‌کنند، اما به تدریج کاهش می‌یابند تا جایی که مخاطبانشان اصلاً چیزی از آنها نمی‌شنوند. اگر نمی‌خواهید به سرعت فالورهای خود را از دست ندهید محتوای ثابت و جذاب بسازید.

یکی از راه‌های بسیار آسان برای افزایش تعامل، راه‌اندازی یک سیستم پست‌های تکراری است که صرفه‌جویی زیادی در زمان دارد. می‌توانید پست‌های ثابت خاصی مانند رویدادها، پست‌های محصول یا ساعات شاد را به‌طور خودکار تنظیم کنید تا نیازی به برنامه‌ریزی یا ارسال جداگانه آنها برای ماه‌ها یا حتی بقیه سال نداشته باشید.

در نهایت، کسب‌وکارها باید مطمئن شوند که وب‌سایت آنها برای ترافیکی که سایت‌های اجتماعی به آن می‌برند، آماده است. وبلاگ شرکت باید برجسته، جاری و مرتبط با پلتفرم‌های اجتماعی باشد. برندسازی باید بین وب‌سایت و سایت‌های اجتماعی سازگار باشد تا مشتریان بالقوه برند را در هر مکانی که می‌بینند، فوراً تشخیص دهند.

همانطور که مصرف کنندگان برای تحقیق و انتخاب محصولات و خدمات به منابع دیجیتال روی می‌آورند، رسانه‌های اجتماعی تنها به عنوان یک استراتژی بازاریابی متمرکز شتاب بیشتری خواهند گرفت. برای کارآفرینان، هرگز زمان بهتری برای سرمایه‌گذاری بر روی مخاطبان جهانی رسانه‌های اجتماعی وجود نداشته است.

 

منبع: hookle