حتما این جمله را شنیده‌اید که به شوخی می‌گویند علت اصلی طلاق، ازدواج است. در تجارت می‌توان دلیل اصلی انحلال کسب‌وکار را شراکت تجاری دانست.

اما گذشته از شوخی شراکت تجاری، می‌تواند کمک کند تا پای خود را در استخر کارآفرینی فرو ببرید بدون اینکه احساس کنید وزن دنیا بر دوش شماست. حتی اگر تمام مهارت‌های فنی کسب‌وکار را داشته باشید اما ریسک‌پذیر نباشید موفق نخواهید شد. به این فکر نکنید که همه چیز را به نسبتی مساوی با دیگران تقسیم کنید تا به نتایج مفید برسید.

ما به تفکیک راهکارهایی جامع از نحوه شروع یک مشارکت تجاری استراتژیک گردآوری کرده‌ایم:

چگونه یک شریک تجاری مناسب پیدا کنیم

اگر کسی را از میان آشنایان و بستگان خود می‌شناسید که می‌تواند در عرصه کارآفرینی با شما همسو باشد، با او وارد مذاکره شوید. در غیراینصورت احتمالا کمی برای یافتن شریک تجاری باید جستجو کنید. برای برخی برداشتن این گام دشوار است زیرا به هرحال شما باید شخصی را از بیرون برای دستیابی به تمام ایده‌ها و سرمایه‌تان بیاورید و سر مسائل مختلف با او به توافق برسید. اما باور کنید که با شکل‌گیری ارتباطی تجاری، حرکتی مثبت انجام داده‌اید.

برای یافتن شریک تجاری بد نیست که به این موارد توجه کنید:

حالا وقت آن است که نحوه انتخاب شریک مناسب را بدانید:

مرحله بعدی رسمی کردن شراکت است.

نحوه تشکیل یک مشارکت استراتژیک

همانطور که هر کارشناس تجاری یا حقوقی به شما خواهد گفت، مهم‌ترین جنبه رسمی کردن یک شراکت تجاری این است که همه چیز را مکتوب کنید. این‌کار ساختاری محکم، شفاف و مستقیم ایجاد می‌کند که طرفین درک درستی از شرایط خواهند داشت؛ از مسئولیت دارائی‌ها گرفته تا وظایف محوله.

اما از کجا باید مطمئن شوید که تمام مراحل شراکت را به طور کامل انجام داده‌اید؟ در اینجا چند ایده وجود دارد:

با گنجاندن این جنبه‌ها در روابط کاری خود، می‌توانید از مزایای بسیاری از یک شراکت استراتژیک تجاری استفاده کنید.

چگونه از تضاد منافع اجتناب کنیم

شاید اصلا مهم به نظر نرسد اما تعیین تضاد منافع می‌تواند شما را مطمئن سازد که هیچ‌یک از طرفین خارج از کسب‌وکارتان سرمایه‌گذاری دیگری نمی‌کند که به شما آسیب می‌رساند.
با این حال، در اینجا چند تاکتیک برای فکر کردن وجود دارد:

یک کارآفرین باتجربه احتمالا در چند جای مختلف سرمایه‌گذاری خواهد کرد به همین دلیل احتمالا با تضاد منافع روبرو می‌شود. در چنین وضعیتی در مورد سوابق افراد تحقیق کنید، شفافیت داشته باشید تا راحت‌تر از پس آن بربیایید.

چطور دارایی‌ها را تقسیم کنیم؟

بیایید صادق باشیم، وقتی تصمیم می‌گیرید که مالک شرکتی باشید، بلافاصله به جدایی در چند سال آینده فکر نمی‌کنید. شما می خواهید که این یک تلاش مثمر ثمر برای کسب درآمد بیشتر باشد. اما متأسفانه، این ایده خوبی است که خود را برای آن روز غم‌انگیز آماده کنید. به همین دلیل است که باید بدانید که چگونه دارایی‌ها را بین خود و شریک زندگی خود تقسیم کنید.

در اینجا چند پیشنهاد برای ساده کردن این فرآیند تا حد امکان وجود دارد:

مزایا و معایب مشارکت تجاری چه مواردی هستند؟

مانند هر چیز دیگری در زندگی، ایجاد یک شراکت تجاری دارای مزایا و معایبی است. بسته به موقعیت و شرکت، مزایا ممکن است بیشتر از معایب باشد. در هر صورت، مهم است که فواید این نوع موارد را بدانید.

جوانب مثبت:

معایب:

نکاتی برای یک مشارکت تجاری موفق

طبق گفته Failory، 90 درصد استارت آپ‌ها شکست می‌خورند. به عبارت دیگر، تعداد زیادی از روابط تجاری پیش از موعد به پایان می‌رسند، که ممکن است برای کسب و کار خوب باشد یا نباشد. آیا این بدان معنی است که شما از همان ابتدا محکوم به فنا هستید؟ نه کاملا. اما ایده خوبی است که بفهمیم چگونه می‌توان یک شراکت موفق را حفظ کرد.

در اقتصاد امروز، ممکن است عملی‌تر باشد که از وارد شدن به تنهایی در تأسیس یک شرکت خودداری کنیم. به علاوه، به لطف پیشرفت‌های تکنولوژی و ظرفیت دیجیتالی بی‌سابقه، فرصت‌های ارتباط با افراد همفکر و حفظ عملیات قانونی بی‌پایان است.

تنها مانعی که در شراکت تجاری باید بر آن غلبه کند، برآورده کردن تقاضای مصرف‌کننده است و اطمینان از اینکه شما و همکارتان می‌توانید شرکت را با حاشیه سود باورنکردنی حفظ کنید. وقتی به لحاظ مالی در سود هستید، ارزش این را دارد که هر روز، از جمله آخر هفته‌ها و تعطیلات، شریک خود را ببینید!

آیا تا به حال در یک شراکت تجاری بوده‌اید؟ تجربه شما چه بود؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *